Recensies

 

 

CAMPER

VERHUUR & BEMIDDELING

 

Tel. 06-51132679

Recensies

 

Als er iemand een recensie wil schrijven over zijn of haar ervaring met onze huurcamper of over de wijze van bemiddeling en dit wil delen met geïnteresseerde lezers, dan nodigen we u hierbij van harte uit uw verhaal aan ons toe te sturen.

Als dank zullen wij ervoor zorgen dat het in deze rubriek geplaatst wordt, zodat u het later nog eens terug kan lezen.

 

 

Rapido 785F

Verkoopbemiddeling Rapido 785F

Door omstandigheden moesten wij onze camper verkopen. Hoe pak je dat aan? Via grote bedrijven die bemiddelen in camperverkoop waren wij geen voorstander. Hoge bemiddelingskosten die je moet betalen, en vrij weinig persoonlijke aandacht. Zelf doen vonden wij ook geen optie. Te eng, en hoe pak je zoiets dan aan?

 

Totdat wij in contact kwamen met Henk. Zijn droom was om zijn eigen camperbedrijf te beginnen. En ook om campers te bemiddelen. Al snel kwamen wij erachter dat Henk dit doet met veel inzet en enthousiasme. Alsof het zijn eigen camper was. Alles werd overlegd, elke stap of contact werden besproken,en wij hoefden alleen maar af te wachten totdat een koper het verlossende antwoord gaf : ik wil deze camper kopen!

 

Dat duurde even, er waren veel potentiele kopers, maar het is geen broodje wat je bij de bakker koopt. En in de huidige recessietijd twijfelen mensen langer alvorens men een grote aankoop doet.

Elke keer opnieuw voor een bezichtiging werd de camper opnieuw gepoetst en geboend, hij moest er zo mooi mogelijk uitzien. Zelfs de hele familie helpt Henk hierbij mee. De warme ontvangst door zijn vrouw Angelika tijdens het bespreekgesprek maakte een zeer prettige indruk. Henk heeft veel verstand en technisch inzicht van campers, en dat merkten wij en de potentiele kopers volop. Wij twijfelden dan ook geen moment, dit zijn de juiste mensen om onze camper, waar je toch met spijt en weemoed afscheid van moet nemen, om deze te verkopen voor ons.

 

En dan, na een paar spannende momenten, het verlossende telefoontje: Jullie camper is verkocht!! Ik weet niet wie er blijer was, Henk en Angelika of wij. Ik kan dan ook niet anders zeggen, dan dat wij zeer tevreden zijn over de bemiddeling, en het iedereen kunnen aanraden.

 

Familie F.

Verhuurcamper

Wij hebben in de week van 16 t/m 23 mei 2015 de camper van Henk en Angelika Elferink gehuurd. Wij waren op internet op zoek naar een camper toen we zagen dat er in Aalten ook een huuradres was. Het contact met Henk en Angelika verliep prima en vlot. De camper voldeed aan onze eisen en zag er goed en schoon uit. We hebben ruim voldoende informatie en uitleg gekregen, en na afloop verliep de afhandeling heel soepel. We zijn zeer tevreden en hebben vertrouwen in hun manier van werken. We zouden bij een eventuele volgende keer zeker weer een camper bij hun bedrijf huren.

Vriendelijke groet,

 

Jan en Aleid

Verkoopbemiddeling

Pas begonnen met hun bedrijf.

Eigenaren komen op ons betrouwbaar en enthousisast over. Luisteren goed naar je wensen en zetten zich voor de volle 100% in.

Prettig in de omgang. Zou het bedrijf aanraden aan anderen.

 

J. en A.

Verhuurcamper

Op internet waren we op zoek naar een camper om te huren ergens in de Achterhoek. Zo kwamen we al snel terecht bij familie Elferink. Zij waren net bezig met de aanschaf van een tweede camper en wij hadden het geluk dat wij deze konden meenemen naar Oostenrijk om van onze vakantie te genieten. Henk en Angelika zijn zeer gastvrij, ze hebben alle tijd genomen om uitleg te geven over de camper. De camper is zeer ruim en voorzien van alle gemakken en is dan ook zeer geschikt voor het kamperen in de vrije natuur of op camperplaatsen.

Wij zullen Elferink Camperverhuur zeker aanraden aan anderen!

 

Vriendelijke groeten,

Fam. Wolterink

 

Camperverhuur in Aalten

Wij hebben met ons gezin de Dethleffs camper gehuurd bij Angelika en Henk en dat was echt een superervaring. Deze Dethleffs heeft ervaring en heel veel charme. Dat én de zorg en toeweiding waarmee de eigenaaren Angelika en Henk alles hebben verzorgd, maakt dat wij Elferink camper services 100% kunnen aanbevelen.

 

Peter en Hilde

Camperverhuur Elferink in Aalten

Wij hebben een schitterend Pinksterweekend beleefd met de camper die we gehuurd hadden bij Elferink Camper Services. Van harte aanbevolen! Henk en Angelika doen er alles aan om er voor te zorgen dat je er onbezorgd tussen uit kunt gaan. De camper is heel schoon en netjes, van binnen en van buiten. Je krijgt uitgebreide uitleg voordat je vertrekt en ze nemen alle tijd voor je vragen. Voor onderweg hebben ze nog een leuke verrassing voor je. Een echte aanrader!!

 

Petra en Jim

Camper huren in Aalten

Afgelopen weekend zijn we weg geweest met een camper die we gehuurd hadden bij fam. Elferink. Super aardige mensen en erg betrokken en gemotiveerd. Ik had nog nooit eerder gereden in een camper en daarom kreeg ik een paar dagen voor vertrek zelfs een uitnodiging voor een proefrit samen met Henk. Tijdens het reserveren, bij het ophalen en terugbrengen van de camper nemen ze rustig alle tijd voor je. We kregen uitgebreide uitleg en informatie. Allerlei inventaris is ruim aanwezig. Vond dat alles heel prettig. De camper zag er keurig uit en was zeer ruim. Wij waren 100% tevreden! Als we nog een keer met een camper weg willen, ga ik hem zeker daar weer reserveren!

 

Vriendelijke groet, Ronald en Patrick

Camperverhuur Elferink in Aalten

De afgelopen drie weken hebben we in de Adriatik camper van Camperverhuur Elferink door Scandinavië getoerd. We hebben veel plezier gehad van de goed uitgeruste en betrouwbare camper. Ook de persoonlijke en gastvrije service van Henk en Angelika was heel prettig. Ze nemen ruimschoots de tijd om kennis te maken en om alles uit te leggen. We bevelen Camperverhuur Elferink van harte aan!

 

Groet, familie Visser

Camperverhuur in Aalten

Voor ons bedrijfs uitje een weekend formule 1 in belgie een camper gehuurt bij Henk in Aalten vanaf het eerste contact zeer vriendelijke mensen goede uitleg en flexibele op en terug breng tijden prijs kwalitijd verhouding een dikke 10 plus hier ga ik zeker terug komen top weekend gehad in een top camper bedankt Henk en Angelika

 

Groeten Luc van Winties lastechniek

 

 

Verhuur camper in Dinxperlo

Met de Dethleffs camper die we gehuurd hadden bij Elferink Camper Services naar de F1 in Belgie! Henk en Angelika doen er alles aan om er voor te zorgen dat je er onbezorgd tussen uit kunt gaan. De camper is heel schoon en netjes, van binnen en van buiten. Je krijgt uitgebreide uitleg voordat je vertrekt en ze nemen alle tijd voor je vragen. Voor onderweg hebben ze nog een leuke verrassing voor je. Ze zijn zeer betrokken en enthousiast. Volgende keer meteen weer!! echte aanrader!!

 

Christian

 

Camper verhuur in Aalten

Voor de tweede keer een van de campers gehuurd bij Henk en Angelika voor een weekend weg in Duitsland. Was super!

Goede service en hulp. We hebben nog niet veel ervaring met campers en onze geheugens moesten weer even opgefrist worden.

Henk heeft ons alles netjes uitgelegd en rustig de tijd voor ons genomen.

De camper opzichters is geweldig! Mooi en schoon en van alle gemakken voorzien.

We hebben weer een super weekend gehad en twijfelen er niet aan als we weer zo'n weekend weg te gaan, om dan weer bij hen de camper te huren. Zeker een aanrader!!

 

Wilma Bulten

 

 

Camper verhuur in Aalten

Voor eerste keer een camper gehuurd. Aardige mensen die tijd voor je nemen voor uitleg en vragen. De camper zelf is schoon en netjes. Zou het huren van een camper via Henk en Angelika zeker aanbevelen.

 

Wellicht een tip die we zouden hebben is het investeren in een achteruit camera om de simpele reden dat je echt niet ziet wat er achter de camper gebeurd.

 

Mvg,

 

Andreas, Cecile & kinderen

 

 

 

Copyright © Elferink Camper Services 2017