CAMPING AUX RIVES DU SOLEIL (FRANKRIJK)
overzichtfoto parkeerplaats-11
overzichtfoto parkeerplaats-10
overzichtfoto parkeerplaats-9
overzichtfoto parkeerplaats-8

CAMPING AUX RIVES DU SOLEIL

up
down

Graag willen we u voorstellen aan Parcival van Schijndel en Rina Knook, die u van harte welkom heten op hun camping voor een verblijf met de camper.Beste Henk en Angelika,


"Na in diverse regio’s in Frankrijk te hebben gewerkt in het toerisme en een korte uitstap naar Italië zijn wij (Rina en Parcival) in 2008 neergestreken in Pont de Vaux. Met hart en ziel zetten wij ons in, samen met het team, voor een aangenaam verblijf van onze gasten op camping Aux Rives du Soleil."


Komt u ook naar camping Aux Rives du Soleil?

Wij hebben ruime plaatsen, mooie huuraccommodaties en een soepel overnachtingssysteem voor als u op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk. Kijkt u vooral rond op onze site!


U kiest.

Een kampeerplaats aan de rand van de weide met vergezicht en grazende Franse koeien (limousins), een plaats aan de Reyssouze waar vissen een belevenis wordt, een plaats aan de speelweide waar uw kinderen ongestoord, vrij en veilig kunnen spelen. U zegt het maar er is voor ieder wat wils.


Onze kampeerplaatsen hebben een minimale oppervlakte van 100 m2 met altijd een plekje zon of schaduw geheel naar uw wens.Met vriendelijke groeten,


Parcival en Rina.

Wat we camperaars kunnen bieden is is in veel opzichten een fantastische camping in het mooie Frankrijk:

groen, ruime kampeerplaatsen, waterrijk, diverse eetgelenheden, zwembaden en ga zo maar door.Maar er is nog iets anders wat van deze camping in de Ain op de grens met de Bourgogne zo'n fijne verblijfplaats en zo bijzonder maakt.

Wij zijn de Nederlandse eigenaars / beheerders  en wij zorgen ervoor dat iedere gast zich snel thuis voelt bij ons.Beschrijving:

landelijk gelegen tussen Dijon en LyonAlgemene informatie:

Camperplaatsen verdeeld over camping

Honden toegestaan.

Geopend: medio maart tot medio oktoberTarief:

Zie geldende tarieven van campingContactgegevens:

camping Aux Rives du Soleil

Lieu-dit Le Port

01190 Pont-de-Vaux

Tel:+33(0)385 30 33 65

Fax:+33(0)385 30 31 23

Email: info@rivesdusoleil.com

website: www.rivesdusoleil.comGPS:

N 46.4457603, E 4.8993933

N 46°26'44",  E 4°53'56"
Open in Google Maps