CAMPING PORT ZELANDE (NEDERLAND)
overzichtfoto parkeerplaats-11
overzichtfoto parkeerplaats-10
overzichtfoto parkeerplaats-9
overzichtfoto parkeerplaats-8

CAMPING PORT ZELANDE

up
down

Graag willen we u voorstellen aan Lizette en Evelien van camping "Port Zélande", die u van harte welkom heten voor een verblijf met de camper.


Beste Henk en Angelika,


Camping Port Zélande is een populaire, middelgrote camping van de bekende Center Parcsketen (ook verhuur van accommodaties), gelegen in de prachtige natuur aan de Kabbelaarsbank (Brouwersdam) bij het Zuid-Hollandse Ouddorp.


Vergeleken met de duinachtige, lage begroeiing in de omgeving heeft de camping de allure van een oase: prachtige, afwisselende begroeiing, zowel hoge bomen en bosachtig als lage struiken en heesters. 


Camping Port Zélande in het Zuid-Hollandse Ouddorp ligt in recreatiegebied De Kabbelaarsbank, zowel aan De Grevelingen als aan de Noordzee.

De camping ligt in het groenste deel van De Kabbelaarsbank. De kampeerder heeft een verscheidenheid aan mooie plekjes voor het uitzoeken, zowel zonnige als schaduwrijke.


Camping Port Zélande is sterk gericht op watersport, maar heeft verder alle recreatieve mogelijkheden van het grote recreatiepark van Center Parcs.

Het recreatiepark grenst aan de camping; u bereikt het park in luttele minuten.

Maar de camping maakt door de kleinschalige aanblik zeker geen massale indruk, wat voor menige kampeerder een prettige gewaarwording zal zijn.


Vlakbij is een mooi duinenterrein dat grenst aan het Grevelingenmeer, populair bij dagjesmensen.

Al even vlakbij ligt het honderden meters brede Noordzeestrand. Een prachtige plek voor kitesurfers, vliegeraars en andere watersporters. En een plek waar u gemakkelijk uw auto kwijt kunt op de ruime parkeergelegenheid op luttele meters van het strand.


Camping Port Zélande is, mede dank zij de vele recreatiemogelijkheden en faciliteiten van het aangrenzende bungalowpark, een complete camping voor het hele gezin. 


Graag tot ziens!


Vriendelijke groeten van Lizette en Evelien

Wat we camperaars bieden is een fraaie plek op de camping op verharde ondergrond of op gras.


De camping is het hele jaar geopend en biedt zowel in de zomer als in de winter bijzondere arrangementen.


Kampeerders kunnen gebruik maken van de faciliteiten en recreatiemogelijkheden van het aangrenzende bungalowpark Center Parcs Port Zélande, met onder meer gratis toegang tot Zwemparadijs Aqua Mundo.


Tip:

Als u avontuurlijk wilt kamperen, dan kunt u bij Camping Port Zélande de unieke verblijfsaccommodatie The Pod huren.Kinderen kunnen deelnemen aan uiteenlopende activiteiten.

(N.b.: Alleenreizende jongeren zijn niet toegestaan)Voor uitstapjes met de fiets of te voet is Port Zélande een goed vertrekpunt.

Zowel richting Ouddorp als richting Haamstede, ook langs en over de stranden. Er zijn genoeg mogelijkheden. Wilt u iets verder? Dan kunt u met de auto bijvoorbeeld naar oude stadjes als Zierikzee, Hellevoetsluis of Brielle.Algemene informatie:

Camping gehele jaar open.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.Tarief:

Voor geldende tarieven zie website.Contactgegevens:

Camping Port Zélande

Port Zélande 3

3253 MG Ouddorp

Tel: +31-111-674020

E-mail: camping.portzelande@groupepvcp.com

website: www.centerparcs.nl/nl-nl/camping-port-zelande_msGPS:

N 51.75696,  E 3.86534

N51°45'25.06",  E 3°51'55.24"Open in Google Maps