CAMPING ETTELBRUCK (LUXEMBURG)
overzichtfoto parkeerplaats-11
overzichtfoto parkeerplaats-10
overzichtfoto parkeerplaats-9
overzichtfoto parkeerplaats-8

CAMPING ETTELBRUCK

up
down

Graag willen we u voorstellen aan Ellen Ringelberg, die u van harte welkom heet op haar camping voor een verblijf met de camper.


Beste Henk en Angelika,


Een kleinschalige terrassencamping, unieke ruime plaatsen met uitzicht op heuvels en uitgestrekte velden en bossen.

Centraal gelegen in het groene hart van de Luxemburgse Ardennen, temidden van ruimte en natuur en toch op loopafstand van het gezellige centrum van Ettelbruck.

 

Bij ons mag u uw plekje zelf uitzoeken omdat dit altijd een kwestie van gevoel is... en kamperen immers vrijheid betekend.

 

De centrale ligging van de camping, de prachtige natuur, de uitgestrekte fiets- en wandelpaden zullen garant staan voor een heerlijke vakantie.


Een gezellige bistro met een leuk terras, nodigen u uit om één van onze streekgerechten te proberen. Uiteraard kunt u ook terecht voor een heerlijk kopje koffie met zelfgebakken taart. Tevens kunt u ook diverse snacks en salades afhalen.


Ook kunt u hier s'morgens onze, inmiddels bekende, zelfgebakken broodjes afhalen.


Voor de kinderen hebben wij iets unieks, een heuse waterspeeltuin, lekker kliederen en experimenteren met water en een grote groenten- en kruidentuin, waar u elke avond uw eigen maaltijd kunt oogsten.


Vriendelijke groeten Ellen


Wij zijn een gemotiveerd, enthousiast, gastvrij en professioneel team en zullen er alles aan doen, zodat u van een welverdiende vakantie kunt genieten.


Wij beiden u ruime staanplaatsen met veel privacy en veelal uitzicht over de vallei van Ettelbruck.

Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 16 A en er zijn verschillende watertappunten verdeeld over het gehele terrein. De asfaltwegen zijn verlicht. Onze camping heeft het Ecolabel en wij doen er alles aan op de camping op een ecologisch verantwoorde manier te voeren.


Honden zijn bij ons van harte welkom, uiteraard aangelijnd.


Tarief:

Zie geldende tarieven van camping


Contactgegevens:

CAMPING ETTELBRUCK

88, Chemin de Camping

L-9022 Ettelbruck

Tel.: 00 352 81 21 85

Email: ellen.ringelberg@gmx.de

Website: www.campingettelbruck.com


GPS:

N 49.8461111,  E 6.082208

N 49°04'56",  E 6°04'56"


Open in Google Maps