VERZEKERING
overzichtfoto parkeerplaats banner-1
overzichtfoto parkeerplaats banner-3
overzichtfoto parkeerplaats banner-2

VERZEKERING

Reisverzekering

Bent u toe aan een geslaagde camper-vakantie en u wilt onbezorgd op reis?

Dan adviseren we om een aflopende reisverzekering af te sluiten met de juiste aanvullende modules.

Uitgebreide informatie over afkoop eigen risico en reisverzekeringen kunt u vinden op: www.attenta.nl


Annuleringsverzekering

U heeft een kostbare camper-vakantie geboekt, maar realiseert zich dat er voortijdig of tijdens de vakantie van alles kan gebeuren.

Dan adviseren we om een aflopende annuleringsverzekering af te sluiten met de juiste dekking.

Uitgebreide informatie over de annuleringsverzekering kunt u vinden op: www.attenta.nl


Eigen risico verzekering

U heeft een kostbare camper gehuurd, maar realiseert zich dat er tijdens de vakantie gemakkelijk iets mis zou kunnen gaan met de camper, door uw eigen toedoen. Dan adviseren we om het eigen risico van €1000,- te gaan mee verzekeren.

Uitgebreide informatie over afkoop eigen risico en reisverzekeringen kunt u vinden op: www.attenta.nlBereken hier online uw premie en sluit zelf uw eigen risico verzekering af.


Camperverzekering

U wilt uw camper particulier gaan verhuren, maar uw verzekeringsmaatschappij levert hiervoor geen polis met de juiste dekking !

Via www.attenta.nl kunt u uw camper verzekeren zodat wij de verhuurbemiddeling op ons kunnen nemen.Diegene die van plan is zijn of haar camper aan te bieden voor de verhuur en mee wil doen met de camperpool, nodigen we uit contact op te nemen, bij voorkeur door te mailen. Download het verhuur formulier van uw type camper en vul dit zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, klik op de knop met uw camper.